Opstartstur for AAS1 og AAS2
Tidspunkt
18.08.2019 kl. 00.00 - 18.08.2019 kl. 15.00
Sted
Aulum
Mødested
Lyseng Svømmehal kl. 08.30
Beskrivelse

Kære alle svømmere på AAS1 og AAS2, samt svømmere i nuværende AAS3 udviklingspulje. I inviteres hermed til kommende sæsons opstartstur i det mørke jylland, mere præcis i Aulum. Her har vi skaffet en hytte, med mulighed for at lave mange forskellige aktiviteter med formålet at komme hinanden nært og at lære hinanden at kende.

Den mere præcise plan for turen og aktiviteter, holder vi helt og aldeles hemmelige for alle. Der er dog nogle enkelte teasere nederst ??

Bussen kører mod Aulum kl. 8.30 fra Lyseng Svømmehal.
Vi forventer at den kører fra Aulum kl. 15.00 (Dvs. hjemkomst ved Lyseng Svømmehal ca. kl. 16.30), men ellers får i besked ved ændringer.

Du skal have følgende med:

- Madpakke til lørdag middag.

- Lagen, dyne og pude (Det kan være at enkelte bliver bedt om at medbringe luftmadras, i hører fra os hvis dette bliver aktuelt.)

- toiletsager

- Tøj og sko til al slags vejr, og skovvandring.

Da vi ønsker at skabe bedste betingelser for at ryste alle sammen på kryds og tværs af alder, køn og hold, slukker vi og lægger mobiltelefonerne væk mens vi er på lejren, så er alle til stede i nuet. SKAL der ske kontakt til jeres barn, skal i give et OPKALD til enten Bjarne, Bjørn eller Jeppe (Forvent ikke at vi læser en SMS med det samme.). Så skal vi nok sørge for at de kan skrive eller ringe tilbage til jer.

Prisen for denne tur er 400kr. Tilmelding skal ske senest d. 9/8-2019 og udskydes ikke.
Vi håber at se jer alle, så vi rigtigt kan få startet sæsonen ud med et endnu stærkere team end allerede nu.

OBS:
Dele af turen kommer til at foregå i skovområde, i skal derfor tjekke for flåter når i kommer hjem. Vi skal nok give samme besked om lørdagen.

Der vil være en vandre-pokal til den bedste ”team builder” på turen.

Billedresultat for Skovsnegl
Billedresultat for Fisk
 Billedresultat for Tipi
Billedresultat for Teambuilding 
IF Lyseng Svømning