Oplevelser
 
 

Tur til Flensborg med SAS

Jeg vågnede lørdag morgen kl. 05:00 og var meget træt, jeg var lidt oppe, da vi kørte mod Tyskland i bussen,  var  jeg noget sløv, men det tror jeg alle var.
Vi sad inde i bussen tre timer og da vi kom ud af bussen var vi i Flensborg. Jeg stod lige foran svømme hallen og skulle direkte ind at svømme 50 ryg, omklædningsrummene var meget små (i forehold til Lyseng) og jeg var lidt nervøs, men jeg blev nr. 6 og er selv tilfreds med det. Det var et stort stævne, med mange danske og tyske hold. I de andre discipliner jeg svømmede gik det knapt så godt, men det var også første gang jeg har været med til så stort et stævne. Efter 8 timer i  svømmehallen skulle vi endelig have noget mad, meeeen det kunne danskerne have gjort bedre, der blev dog spist lidt. Efter en lang dag skulle vi gå hen til den hal hvor alle de danske hold skulle sove, det var ret svært at sove, fordi alle bare løb rundt, og det larmer meget i sådan en hal, men vi klarede os.
Dagen efter skulle vi stå op kl.08.00 og pakke vores ting, vi fik morgenmad og så hurtigt af sted til stævnet. Det var nogle ret gode dage, Lyseng fik heldigvis masser af dejlige medaljer af alle slags og jeg selv vandt en bronze i 400m fri. Jeg skulle hjem  ved 6-7. tiden, men på vej hjem skulle vi lige have et lille stop ved grænsen, og købe lidt slik, men ikke for meget for Karoline skrev ned hvad vi købte (jeg har en ide om at vi skal svømme kalorierne af) da vi var færdige med at handle var det op i bussen og af sted mod Århus/Lyseng,  vi kom hjem ca. kl.20.00, det havde været et rigtig godt stævne og jeg glæder mig til næste overnatning stævneJ  Karoline gav mig Lykke med hjem, og det er jeg da lidt stolt over.
Jeg vil lige sige: Lyseng er de bedste til at heppe      
 
Med venlig hilsen
 
Maria Bøjstrup

 
DM-Hold Årgang
Vi var 15 svømmer som tog til haderslev tideligt lørdag morgen. Da vi ankom, havde vi lidt besvær med at finde vores lokale, men fandt det dog. Så spiste vi morgenmad (i nogens tilfælde, bare et glas juice). Og tog derefter hen i hallen. Vi havde et stort bander, og en masse Hawaii kranse med, vores hjørne af hallen var helt klart sejest! Vi startede stævnet med 100 fri, det gik rigtig godt, resten af stævneafsnitet forløb også glimrende. Efter frokost havde vi aftalt at give trænerne sne, så da Kristian og Karoline kom ud med bind for øjene, kastede vi sne på dem, Lone filmede det hele, så vi kunne være med i en konkurence hvor det galt om at lave den bedste teamwork video. Søndag svømmede vi super godt, og skulle hjem om aftenen. Super fed weekend, glæder mig til næste stævne. 
 
Victoria
 
 Klubmesterskaberne 2012

Mandag kl. 18 tog vi hul på årets klubmesterskaber, hjemme i vores egen lille, dejlige hal. En time før, hoppede en del svømmere fra konkurrence afdelingen i vandet for at gøre klar til langdistance-løbene. Da startepistolen lød, hoppede de første svømmere i vandet, og der blev kæmpet lige til det sidste. Der var dog ingen tvivl om hvilken klub der skulle heppes på, så der lød lidt fnis rundt omkring da der blev råbt ”Jeeep Lyseng!”. Men dette kan man jo kun se som et godt tegn; vi er alle klar til stævnerne udenbys.

”800/1500 er meeget længere end vi plejer, at svømme til stævner!” lød det fra de fleste, lige inden de selv skulle i vandet, og gøre deres bedste. Men det viste sig, at alle kom sikkert igennem, og der var også kræfter til et lille smil, efter det hårde løb. Da sidste heat var kommet i mål, hoppede vi alle sammen i vandet igen, for at svømme lidt stille og roligt (og når man svømmer stille og roligt, er det jo oplagt med en lille snak!). B-holdet samledes derefter, for nu skulle Lykke, vores trofaste maskot, overrækkes til ”dagens fighter”. Det blev, helt overraskende, mig selv der fik den store ære af, at beholde hende til næste stævne, i Skovbakken.

Der blev delt en masse High five’s og skulderklap ud, fra de meget stolte trænere! ”Det er sku godt at se!” er en sætning vi ka’ li’ at høre, og den kommer gerne fra Sletten.

Alt i alt, en super hyggelig aften, med masser af opbakning, såvel forældre, som trænere og svømmere.

Vi glæder os alle sammen til de 3 kommende afsnit, af dette års Klubmesterskaber.

Katja 


5-Kant i Viborg

 
Krelle og Karo og B, T+ og T-holdene skulle igen ud og kæmpe til et stævne. Denne gang kørte vi helt ud til Viborg i vores store anti-slik biler lavet specielt til os. Vi kom der ud i en lynende fart, og alle var super klar til at give Horsens og Viborg en skalle. Katja og Rikke tog alle vores fantastiske tider og skrev dem ned. Nogle forældre stod for anti-slik madpakken og gjorde et super godt arbejde. Jonas var selvfølgelig også med, for han skulle have sølvnål i hans YNGLINGSDICIPLIN bryst. Alle var glade og i godt humør og Krelle og Karo var bestemt også glade på vores vegne. Vi vandt 53 medaljer, 31 guld, 11 sølv og 11 bronze. På vej hjem tjekkede Katrine og jeg Karos baggrund på hendes mobil, og hun mente selv at Krelle i bar overkrop som sad på en båd var så smukt. Katja og Rikke havde vist haft en hård dag for Rikke tog sig en lille lur på vej hjem. (-8
 

 VÅM Esbjerg 2011

Vi var 6 friske svømmere, som tog den lange tur til Esbjerg den 3. december for at deltage i de Vestdanske årgangsmesterskaber sammen med 3 trænere og 1 hjælpetræner.
Da vi ankom til hallen, fandt vi et sted, hvor vi slog lejr. De andre havde medbragt forskellige bannere, mens vi havde taget nogle Hawaii kranse med. Så kunne vi altid se, hvor vi hørte til.
Vi startede med holdkap for drengene. Det gik rigtig fint og resten af dagen, var vi alle sammen i vandet, hvor vi svømmede det bedste vi har lært. Der var flere gode præstationer og flere PR`er.  
Vi skulle sove på en skole ved siden af hallen, hvor vi også fik vores mad. Vi var meget trætte efter en lang dag og havde lidt svært ved at sidde ordentligt til aftensmaden. Det endte også med, at en af os gav sig selv buksevand med saftevandskanden. Bagefter gik vi en tur i byen. Efter lidt frisk luft var vi klar til at smutte i soveposerne.
Søndag morgen skulle vi igen tidlig op for at være klar til dagens mange heats. Det gik igen fint og vores trænere var rigtig stolte af os .. det var vi nu også selv.
Jeg glæder mig allerede til næste stævne, for vi har det rigtig sjovt sammen og der er et godt sammenhold.
 
Mia, T+

 Vestkyst Cup 2011


Det var sjovt at være til Vestkyst Cup 2011. Vi hyggede os meget, specielt når vi ikke skulle svømme, dvs. i pauserne (frokost og aften). Vi hyggede os også når der var nogen der svømmede, selvom det godt kunne blive lidt kaotisk når næsten alle skulle svømme fx 100 fri, 100 medley, 50 fri og holdkapperne. Selvom vi ikke blev den bedste klub, var der ”Nogen” der vandt en del medaljer. Jeg nævner ingen navne, men kan afsløre at der starter med O og slutter med skar…
Det var noget god mad, og der var nok af det! Nogle gange blev der spist så meget at vi vidst var en del, der frygtede druknedøden i de efterfølgende løb vi skulle svømme. Om natten var det knaaap så sjovt. Det er faktisk ret svært at føre en fornuftig samtale med nogen når den man vil snakke med sover!
Alt i alt en fed weekend, og jeg glæder mig til HCA cup.
 
Søren   
 

B-Holdets træningsweekend i Løkken

Vi friske B-holds svømmere tog af sted i en weekend til Løkken i Josefines fars sommerhus. Om aftenen da vi kom derhen pakkede vi ud, og vendte straks næsen mod ...... læs mere her
 

Midsommer cup 2011

Kl. 19:00 fredag aften kørte vi, 22 svømmere fra Lyseng, til det årlige Midsommer cup. Klar til en hyggelig weekend. Vi overnattede på en skole, 350 meter fra svømmehallen og......læs mere herVestkyst Cup

Der var engang 23 modige svømmere fra Lyseng der fredag middag drog afsted mod det krigsforjættet område ved Esbjerg. Efter en hårdt slående afgang var alle svømmere ankommet klar til opvarmning og stævnestart. Inden kampen om medaljerne og de gode tider skulle stå, manglede kun at ankomme Kong Kristian og Dronning Karoline. Heldigvis og lige tidsnok troppede de op samtidig med officials indmarch og så var alle klar til kamp. I tre dage og to nætter kæmpede de brave Lyseng svømmere sig igennem en herlig weekend, og kunne trække sig stolte og trætte tilbage. Kongen og Dronningen var yderst stolte og vil gerne sige mange tak til skønne svømmere, dejlige holdledere, "snackmødre", og alle andre hjælpsomme forældre.

Og de levede lykkeligt til deres dages ende...    SLUT :)
 

Overnatning i svømmehallen

 Fredag den 30/9 til lørdag den 1/10 var T, T+ og b-holdet på en lille hyggelig overnatningstur i svømmehallen. Om fredagen startede vi med at være udenfor, hvor vi lavede en masse sjove........ læs mere her

Limfjordskrydseren 2011

3. september
To biler pakket med A-holds svømmere og våddragter kørte lørdag
morgen til Ålborg med en spændt stemning om hvad dagens udfordring ville bringe. Destination for denne udflugt var Limfjordskrydseren, .......  læs mere her
 

Overraskende Lyseng-sejr ved bymesterskaberne

I weekenden d. 10-11 september stillede svømmere fra alle Lysengs konkurrencehold op til Bymesterskaberne. Det store Lyseng-hold gav konkurrence...... læs mere her
 

Vellykket stævne i Skovbakken

Efter 2 dage og ca. 22 timers intens svømning under Skovbakkens tag med knap 26 grader lykkedes det alligevel svømmerne fra Lysengs A, B, T+ og T hold at hive masser af medaljer og ikke mindst personlige rekorder hjem. Stævnede var blevet betydeligt større efter sidste år og der var derfor ekstra lidt plads i svømmehallen til opvarmning og generelt under de mange starter. Dette betød ligeledes at en stor madpakke var guldværd og flere forældre blev nødsagtigt til at taget  en svip tur til Århus Nord med ekstra forsyninger. Stævne var begge dage velafviklet og stemning var høj, hvilket gjorde det nærmest umuligt at tage en blunder i hallen. Kortspil og hygge var derfor omlagt til Cafe Upstairs og de opsatte borde ved indgangspartiet. Alligevel var alle svømmerne meget veloplagte og hæv flotte placeringer hjem. Placeringer betød at Lyseng fik en flot anden plads ud af de over 20 deltagende hold i det interne opgør om hvilken klub der kæmpede sig til flest guldmedaljer.

Super godt svømmet til alle svømmerne og tak for opbakningen til de forældre der kom og støttede op, med ekstra madpakker og heppen J
 
En lille tegning som blev tegnet i løbet af weekenden

 

Svømmeglade hilsner

Martin, Katrine, Karoline og Kristian.