Klubmodul henter siden
Udspring
Støttemedlemskab | UDSØ
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Der er lavet en ny afdeling under IF Lysengs hovedforening, nemlig IF Lyseng Udspring. IF Lyseng svømning har lånt lidt plads på vores hjemmeside, til at du kan tilmelde dig, deres udspringshold, således at alle med lyst til udspring, igen kan dyrke deres sport i Århus.
 
Alle  henvendelser vedr udspring rettes til lysengudspring@gmail.com
 
Prøvetime: 
Hvis du aldrig har prøvet kræfter med udspring før, og har lyst til at afprøve det, skal du tilmelde dig en prøvetime. Timen koster 0 kr (+ et mindre gebyr). Møder du op uden at have tilmeldt dig til prøvetime, kan du desværre ikke gå i vandet, da man skal være medlem af foreningen for, at man som springer er dækket af en forsikring under udøvelsen. Der kan tilmeldes til én prøvetime og herefter skal man tilmeldes de
ordinære hold. Tidspunkt for prøvetime kan foregå mandag eller torsdag og aftales ved at skrive en mail til lysengudspring@gmail.com , når tilmeldingen er gennemført. Spørgsmål ang. udspring kan ligeledes rettes til denne email.
 
Læs mere

Støttemedlemsskab.

Hjælp IF Lyseng Udspring og Dansk Udspring med at udvikle sig - Ved at indbetale et støttemedlemsskab til IF Lyseng Udspring hjælper du sporten med at udvikle sig lokalt og nationalt, da den økonomisk er afhængig af antallet af medlemmer på landsplan. Der følger ingen forpligtelser med at være støttemedlem, der er udelukkende tale om en passiv donation, som hjælper IF Lyseng Udspring og udspring i Danmark til at opnå større medlemsantal og dermed bedre muligheder for at få økonomisk støtte til udvikling af sporten.

Startdato
25.01.2024
Slutdato
22.06.2024
Tid/Sted
Tirsdag 17:00-17:45 1 - Lyseng svømmebad, Udspringbassin
Pris
25,00 kr.
Gebyr
25,00 kr..