link

Indmeldelse og Tilmelding

For at tilmelde dig et hold i Lyseng Svømmeklub skal du gøre følgende:        

Oprette en Profil
 
- Profilen skal oprettes til den person, som skal tilmeldes det pågældende hold.
- Er der flere i husstanden som skal tilmeldes, skal der laves én profil for hver (dog ikke ved familiesvømning)
- Det er dit ansvar at din profiloplysninger altid er korrekte, dette gælder især e-mail og mobilnummer.
- VIGTIGT: Hvis du ikke modtager en mail efter oprettelsen af din profil, så har du opgivet forkert e-mail


Tilmelding til Hold
 
- Tilmeld dig et eller flere hold
- Betalingen vil foregå med det samme. Det er at betale med Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay. Se længere nede, hvis du har fritidspas.   
- Du vil automatisk modtage en e-mail ved sæsonafslutning hvor du vil blive bedt om at forny dit medlemskab, hvis du ønsker at fortsætte. Hold derfor øje med mailen omkring sæsonafslutning.

Når du har tilmeldt dig og betalt, så er du klar til at starte.


Uden Dankort / Fritidspas

Hvis du ikke har mulighed for at betale med betalingskort, er det også muligt at betale via en kontooverførelse i løbet af sæsonen. Hvis du ønsker at betale via bankoverførsel skal du kontakte kasseren på kasseren@lyseng-svoemning.dk og få information om hvordan du gør.

Fritidspas se link

 

Ventelister

Hvis et hold er fyldt, har du mulighed for at tilmelde dig en venteliste. Du vil således modtage en mail, når der igen bliver en plads på holdet. Husk at venteliste pladser kun er gældende i den nuværende sæson, og vil blive nulstillet ved starten af en ny sæson.

Du kan sagtens gå på et hold imens du står på venteliste til et andet hold - og så skifte over når du får tilbudt et plads på det ønskede hold. Skiftet kan ske via linket i den udsendte mail eller ved at kontakte klubben på medlemmer@lyseng-svoemning.dk


Holdskifte


Hvis du ønsker at skifte holdniveau bør du snakke med instruktøren på dit nuværende hold først, og derigennem aftale, hvilket hold du fremover skal gå på.

Hvis du ønsker at skifte mellem to hold af samme niveau kan du kontakte klubben på medlemmer@lyseng-svoemning.dk, og derigennem aftale et holdskift. Kontroller gerne at der er plads på det hold du ønsker at gå på først - hvis der ikke er dette bør du tilmelde dig ventelisten.


Aflysninger

Ved aflysninger vil du modtage en e-mail og/eller SMS, og det er derfor vigtigt at disse oplysninger er korrekte. Der refunderes ikke penge ved aflysninger.

Oplysningerne kan rettes ved at logge på din profil.


Ret Oplysninger

Oplysninger kan rettes ved at logge på din profil, og derefter trykke
''''Ret profil''''


Glemt Password og Brugeroplysninger

Hvis du skulle have glemt dig password eller brugernavn er det muligt at få det oplyst ved at bruge funktionen
''''Glemt password''''
i loginmenuen til venstre.