Til Forældre i IF Lyseng Svømning


Vi ønsker at give dit barn en rigtig god svømmeoplevelse både i den daglige undervisning og til afholdte arrangementer i løbet af året, men vi har brug for din hjælp for at det kan lykkes. Derfor har vi her samlet en række punkter, hvor du kan hjælpe dit barn.


Undervisning

I den daglige undervisning, sørg da for at
… Dit barn møder stabilt op til undervisningen.
… Dit barn møder op til tiden, i ført al nødvendigt udstyr.
… Dit barn bliver vasket med sæbe, uden badetøj, inden det går i vandet.

Vi opfordrer til at børnene anvender svømmebriller (ikke dykkermasker!) i undervisningen. Svømmebriller kan købes på vores hjemmeside, og kan være en stor hjælp for dit barn. Svømmere med langt hår bør have en elastik i håret eller benytte badehætte.


Begrænset adgang
 
I den daglige undervisning skal ALLE forældre opholde sig udenfor svømmehallen, på nær de sidste 5 min af undervisningen. Der henvises i stedet til opholdsrummet nede ved familieomklædningsrummene for enden af gangen eller til Café Lyseng i Lyseng Idrætscenter, hvor der bl.a. er adgang til trådløst net. Den første undervisningsgang i måneden holder vi ”Kom-og-kig”-dag, hvor Du må komme og overvære undervisningen, så du kan se hvad dit barn har lært. Hvis dit barn har særlige behov eller er meget utryg ved at du forlader det, fx i starten af en ny sæson, så tag en snak med instruktøren herom.
Telefon, kameraer mm.
Det er ikke tilladt at bruge kameraer, mobiltelefoner, computere osv. i svømmehallen eller omklædningsrummene. Hvis du har brug for at snakke i telefon, skrive en besked eller andet - så skal foregå uden for hallen.
 
Brug af opdriftsmidler
 
I svømme undervisningen bruger vi normalt ikke fastsiddende opdriftsmidler, da opdriftsmidler disse opdriftsmidler kan give børnene en falsk tryghed og forstyrre deres balance i vandet. 


Arrangementer
 
Vores arrangementer er først og fremmest til for at glæde børnene og lave noget ekstra udover den daglige undervisning. Men de er også en mulighed for dig som forældre for at kunne se hvor meget dit barn har lært og kan. Vi kan også altid bruge en ekstra hånd med forskellige småting, såsom tidtagning, diplomskrivning, bagning/lettere madlavning, etc.


Ris/ros
 
Alle vokser med ros, det gælder selvfølgelig også vores instruktører.

Skulle der til gengæld være noget du er utilfreds med, så tag evt. en snak med instruktøren herom eller henvend dig til bestyrelsen (bestyrelsen@lyseng-svoemning.dk).