- måske en sport for dig?!

Kom og prøv det hos Lyseng Synkro. 

Synkro og kunstsvømning og synkronsvømning er 3 navne for samme fantastiske sport.

– Kunstsvømning er nemlig en blanding af svømning, gymnastik, cheerleading, dans, ballet og udspring.

- Det er ynde, styrke og udholdenhed krydret med musik og glimmer, og en masse sjov!

- Kort fortalt så er Kunstsvømning dans i vandet, hvor man skal udtrykke sig kunstnerisk til musik. enten mens man svømmer en solo alene, sammen med sin makker i duet, eller mens man forsøger at være ens med hele holdet. Det er en helt fantastisk og anderledes måde at bevæge sig på i vandet, og er for alle vandhunde, store og små.
Sporten kræver en kombination af styrke, smidighed, ynde, kontrol, koordination og kondition. Det er en sport som udvikler krop, teknik og samtidig giver det god træning til alle muskelgrupper i kroppen. med Men husk! Ingen kan alt, og alle kan noget, så du behøver ikke være god til det hele, vi skal nok hjælpe dig med at lære det hele på en sjov måde.


- Vi glæder os til at få dig med på holdet, hvad end du er 7 eller 47; bare du kan li’ vand og holde dig oven vande.

- Størstedelen af sportens udøvere er kvinder og piger, men flere og flere mænd og drenge konkurrerer også især i udlandet. Starter du som dreng eller mand, er der god sandsynlighed for at blive Danmarks mester.

– Kunstsvømmerne i Lyseng synkro er både nybegyndere i 7 års alderen, elite svømmere i 20’erne og masters svømmere i 40’erne og alt der imellem. Så der er helt sikkert også plads til dig, ligegyldigt hvilket niveau du har og hvilke forudsætninger du kommer med.

- Vi ses i august hvor sæsonen starter 22. august 2023.

Første 3 gange er gratis prøve træning – tag din veninde, søster, mor,kusine eller en helt anden person med (drenge er også meget velkommen), eller kom alene og mød nye venner, for som vi siger… svøm sammen svøm Synkro.

Tilmelding er ikke nødvendig – blot mød op med badetøj og håndklæde.