Klubmodul henter siden
Julearrangement for K3, T1 og T2
Kære alle
 
Husk sidste frist for tilmelding til Rush er idag.
 
Se invitation nedenfor. 
 
 

 
 
Kære alle svømmere på K3 og Talent
 
Fredag d. 20 december afslutter vi svømmeåret med en sjov og hyggelig fælles juleafslutning for alle svømmere på K3 og Mini-T. Vi har igen i år prioriteret at holde et arrangement helt uden vand og klor, og vil derfor gerne invitere jer alle en tur i Rush Trampolinpark.
Klubben betaler lige godt halvdelen af entreen for alle, hvorfor det eneste i selv skal medbringe er en taske med tøj til at hoppe i (shorts, t-shirts etc.) og en drikkedunk. Har i været i Rush før og allerede har et par Rush-strømper, er i jo mere end velkomne til at medbringe disse. 
 
Desuden skal alle forældre udfylde en ansvarserklæring. Denne kan både udfyldes af forældre når man møder og afleverer børnene, eller kan klares elektronisk på forhånd på følgende LINK.
 
Vi mødes direkte ude i Rush omkring 16.15, så ingen svømning denne dag. Klubben sørger for en smule snacks undervejs. Kan man ikke nå ud til Rush til kl. 16.15, er man velkommen til bare at komme så hurtigt man kan senere. Vi har booket to timers hop fra kl. 16.30 - så der er masser af tid til fis og ballade, selv hvis man kommer lidt sent. Er man på cykel, er det muligt at aflevere børnene ved Lyseng kl. 16, så er det også muligt at følges med en træner på cykel derfra og ud til Rush. Bare skriv en bemærkning ved tilmelding hvis i ønsker at benytte jer af dette.
 
Vi glæder os til en hyggelig december og ikke mindst en sjov juleafslutning med jer!
 
De bedste hilsner fra trænerteamet
Nina, Yasmina, Anton og Michael
Tilmeldte
44 /50
Tilmeldingsfrist
20.12.2019
Tidspunkt
20.12.2019 kl. 16.15 - 20.12.2019 kl. 18.30
Sted
Rush Trampolinpark
Rush sokker*:
Pris
75,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'