Klubmodul henter siden
Sommerafslutning AAS3
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Kære alle forældre og svømmere på K3

Sommerferien nærmer sig, og vi slutter derfor denne sæson af med et brag af en sommerafslutning lørdag d. 26. juni kl. 10-13 for alle svømmere på K3 i Aarhus Swim.

Arrangementet kommer til at foregå ved klubhuset i Egå (Egå Havvej 5). Corona har præget denne sæson, og dette bliver derfor også første gang i lang tid, hvor vi mødes alle 4 K3-hold i Aarhus Swim samtidig. Det glæder vi os så meget til!

Sommerafslutningen kommer til at foregå helt uden vand – i hvert fald klorvand. Uden at afsløre for meget af programmet, kan vi fortælle at vi skal lave nogle forskellige aktiviteter i og omkring det grønne område ved klubhuset. Vi slutter af med en fælles omgang middagsmad inden vi ønsker hinanden en god sommerferie. Vi forventer at være færdige ca. kl. 13.

Aarhus Swim afholder alle omkostninger ved arrangementet, men vi har til gengæld brug for et par forældre til at hjælpe med maden. Man kan melde sig til dette ved tilmelding – det vil være en kæmpe hjælp.

Af hensyn til indkøb af mad mv., har vi brug for at vide hvor mange der ca. kommer. Du skal derfor tilmelde dig herunder (klik også gerne deltager ikke hvis du ikke kan, da vi så kan se at I har set invitationen).

Vi glæder os til at se jer.

Bedste svømmehilsner

Trænerteamet på Aarhus Swim K3 – AAS3

Tilmeldte
40 /100
Tilmeldingsfrist
20.06.2021
Tidspunkt
26.06.2021 kl. 10.00 - 26.06.2021 kl. 13.00
Sted
Egå klubhus & Græsplæne
Jeg kan hjælpe til sommerafslutning - Ja/Nej*:
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'