Klubmodul henter siden
MIDT-ØST Begynder III
Tilmeldingsfrist er overskredet

BEMÆRK - tilmeldingsfrist rykket frem til 24/3!

Kære Talent,

Så er det igen blevet tid til begynderstævne!

Hvad er et begynderstævne?
Et begynderstævne er svømmerens første møde med stævnekoncepter i dansk svømning. Begynderstævnerne er en kombination af klassiske distancer og såkaldte skills løb. Man kan tilmelde sig forskellige distancer (25m-100m) i alle stilarterne (Crawl, Ryg, Bryst og Fly), hvor man får mulighed for at vise alt hvad man har lært til den daglige træning. For at sikre et trygt læringsmiljø kan svømmere ikke blive diskvalificeret for fejl til et begynderstævne, men får derimod chancen for at prøve et nyt forsøg.
Skills-løb er en mulighed for at fremvise de færdigheder, som er blevet lært til træning - heriblandt butterflyben, kolbøtter og meget mere. 

Afslutningsvis på stævnet modtager alle svømmere et flot diplom for deres deltagelse samt en badehætte.

For forældre er begynderstævner en unik mulighed for at komme endnu tættere på den sport som dit barn dyrker. Alle forældre er derfor velkomne til at kigge forbi hele dagen. Desuden er det en forudsætning for stævnets gennemførsel at alle klubber stiler med en række forældre som hjælper med at afvikle stævnet - det drejer sig primært om at tage tid på svømmerne. Det kræver ingen forudgående uddannelse da alt vil blive gennemgået forud for stævnet - mens svømmerne svømmer indsvømning.

Derudover er der behov for mindst én holdleder der hjælper svømmerne med at huske hvornår de skal i vandet.

Der deltager altid minimum en træner fra hver klub til begynderstævner.

Læs hele invitationen her: Begynderstaevne_3_Invitation.pdf

På svømmetider kan der komme yderligere oplysninger samt deltagerlister og liste med officials og efter stævnet vil man kunne finde resultaterne her: https://svømmetider.dk/staevne/?11302/midt-oest_begynder_iii

Vi glæder os til at se jer alle til en sjov og lærerig dag! 


Med venlig hilsen

Jacob Stampe Mikkelsen
Aarhus Swim
www.aarhusswim.dk
www.facebook.com/aarhusswim


 

Tilmeldte
23 /100
Tilmeldingsfrist
24.03.2024
Tidspunkt
20.04.2024 kl. 08.44 - 20.04.2024 kl. 13.00
Sted
Tilst Skole, svømmehal
Pris
150,00 kr.