IF Lyseng Svømning er hjemhørende i hjertet af Højbjerg, en svømmeklub der har eksisteret siden 1970.Klubben har gennem årene skabt generationer af særdeles gode svømmere.
 
            
Vi har i dag ca 1400 medlemmer fordelt på forskellige hold. Vores ca. 25 instruktører og trænere gør hver dag en stor indsats for at undervisningen bliver både effektiv og sjov.
 
Svømmeskolen arbejder med hold for børn i alderen 5-16 år, samt en voksenafdeling bestående af motionssvømning, vandgymnastik og voksenundervisning. Desuden har klubben en synkroafdeling, hvor der er rig mulighed for at prøve kræfter med vandets egenskaber.

Lysengs konkurrence afdeling består af 5 hold, herunder 2 talent hold, som alle træner flere gange om ugen og deltager i stævner hen over året. For at opnår passende træningssparring og muligheder for holdkapper til stævner er vi en del af Aarhus Swim.
 
Lørdag og søndag formiddag er der familiesvømning.

IF Lyseng Svømning foregår undervisningen hovedsagligt i Lyseng Svømmebad, men der er også enkelte hold, som benytter svømmehallen på Søndervangsskolen. Lyseng Svømmebad har 3 bassinerer: udsprings-, 25m og børnebassin.
  
I menuen øverst på siden kan du finde oplysninger om de forskellige hold samt tilmelde dig, hvor der er plads. Vi glæder os til at tage imod dig i IF Lyseng svømning.

           
Der er mulighed for at læse mere om klubbens hold under Holdtilmelding
           

                        
IF Lyseng Svømning er en af seks afdelinger, som tilsammen udgør ”Idrætsforeningen Lyseng”.
           
Du kan finde flere oplysninger om de forskellige afdelinger på Idrætsforeningen Lysengs hjemmeside.


IF Lyseng Svømnings generalforsamling 2022:
Generalforsamling 2022
             

 
Kontakt til klubben:
Telefon: 6126 7972
Generel kontakt til klubben for:
Synkro:             Sidsel Homann
Formanden: Morten Lindholm
Kasseren: Helle Hansen

Støt klubben:
            
            Støt vores sponsorer, de støtter os. Watery.dk LogoKlik på ikonerne og læs mere om hvordan du støtter klubben.