Watery.dk Aarhus Swim har fået en fornyet eksklusiv rabataftale med svømmeshoppen Watery.dk, hvor du kan finde et meget stort udvalg af svømmeudstyr og badetøj fra alle de kendte mærker - og dette til både konkurrence-svømmeren, motions-svømmeren samt den nye børne-svømmer.

 

Den nye rabataftale giver medlemmer fast rabat på alle ALLE Watery produkter (dog ikke paddleboards).

Om Watery branded siger Watery.dk:
-
Vi sælger kun via vores egen webshop og vores fysiske showroom direkte fra vores producenter, hvilket sikrer, at I får den højeste innovative, førsteklasses kvalitet til en lavere pris. Med andre ord, ingen mellemmænd og altid de bedste priser.

Vores verden er havene og bassiner, og da de hele tiden bliver fyldt med mere og mere plastik, burde vi bestemt ikke være en del af problemet. Med det i tankerne bruger vi genbrugsmaterialer til at skabe tekstiler, produktemballage og forsendelsesposer - én badedragt ad gangen, ét håndklæde ad gangen, én plastikpose ad gangen.

Vi er ikke et fasionbrand, og vi foretrækker at forblive på den måde. I modsætning til andre fokuserer vi på ekstra meget på holdbarhed og egenskaber, når vores badetøj og udstyr bruges til aktiviteter i vandet. Dette betyder at der heller ikke kommer nye kollektioner hvert år- i stedet fortsætter vi med at skubbe grænserne for at forbedre vores eksisterende produkter igen og igen, helt uden begrænsninger.
-

 

Den 1. rabataftale giver alle Aarhus Swim´s medlemmer fast rabat på hele Watery.dk´s udvalg året rundt, gælder dog ikke nedsattevarer.

 
Dertil er Daniel, indehaveren bag Watery.dk, selv tidligere elitesvømmer gennem +10 år, så er der spørgsmål eller brug for rådgivning, så hjælper Daniel hellere end gerne her. Watery.dk leverer desuden dag-til-dag.
 

 

En af rabatkoderne til Watery.dk kan bruges til sidst ved betaling.
 
 

For at få oplyst dine rabatkoder skal du være logget på med din medlemsprofil.

Klik her for at se din rabatkode!
 
 
 
Tak til Watery.dk for at støtte os/ vores medlemmer
 
 
Hilsen
 
 
 
Og svømmeklubberne bag Aarhus Swim