Klubmodul henter siden
Vest Junior/Senior Langbane 2023
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

 

Kære svømmere og forældre (K1 og K2) i Aarhus Swim

 

Den 3. - 5. marts afholdes der Vest Junior/Senior Langbane Mesterskaber i Århus, på Svømmestadion. Aarhus Swim har fået muligheden for at stå for bespisningen og overnatningen for de deltagende klubber, og dermed tjene penge til konkurrence afdelingen i hele Aarhus Swim (K1, K2 og K3). Sidste år tjente vi et betydeligt beløb, som blev brugt til svømmernes træningslejre og billigere stævner. Derfor har vi brug for hjælp fra alle jer forældre til forskellige opgaver. På hver opgave vil der være en "formand" der har været med før og derfor ved hvad der skal ske, så det drejer sig udelukkende om ekstra hænder. Maden kommer udefra, så det er hjælp i blandt andet køkkenet til at dække borde, varme brød, evt. snitte lidt grøntsager, sætte maden frem, rydde væk o.s.v. Vi har også brug for hjælp til overnatningsopgaver på Kragelundskolen fre/lør og Marselisborg Gymnasium lør/søn.


Håber I har lyst til at melde jer, og være med til at tjene nogle penge til klubben, og samtidig lære nogle nye svømmeforældre at kende. 


Hvis I har spørgsmål til de forskellige opgaver, er I selvfølgelig velkommen til at kontakte undertegnede. 


Man skal som svømmer være kvalificeret til stævnet, jf. Invitation_VestLang_2023.pdf  Prisen for stævnestart er kr. 400,00. Dvs. at skal svømmeren deltage i stævnet, skal man huske at krydse af i feltet "Betaling kr. 400 for tilmelding til stævnestart" og betale for stævnet. Deltager man udelukkende som "hjælper" er det naturligvis gratis at tilmelde sig.

Tilmeldingsfristen er søndag den 5. februar.

 

Med venlig hilsen


 Irene Dige (mob.nr. 21261146) 

Tilmeldte
0 /200
Tilmeldingsfrist
05.02.2023
Tidspunkt
03.03.2023 kl. 08.00 - 05.03.2023 kl. 20.00
Sted
Aarhus Svømmestadion